Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa42g7.2kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%14g35kcal2.1g0.4g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g1.6g4.5kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g98kcal5g4.2g6.8g0.8g
Valittu annoskoko65g49kcal2.5g2.1g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g24kcal1.3g1.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g75kcal3.8g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175