Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Adzika kaste 220ml6.2g10kcal0.4g1.6g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g354kcal11g31.6g19.6g12.2g
Valittu annoskoko640g177kcal5.5g15.8g9.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna320g88kcal2.8g7.9g4.9g3.1g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149