Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 98g136kcal12.2g0.3g9.6g0g
Sokeri 126g511kcal0g125.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g13g52kcal0g13.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 216g742kcal22g151.4g2.6g7.6g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Porkkana 133g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g3912kcal70g596g131.6g22g
Valittu annoskoko640g1956kcal35g298g65.8g11g
Annoskoko puolitettuna320g978kcal17.5g149g32.9g5.5g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400671