Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman280g476kcal33.6g0g28g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7.7g22kcal0.7g1.4g1.5g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)175g105kcal1.7g7.9g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.7g0.3g0.7g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1281g1657kcal76.2g48g108.6g1.4g
Valittu annoskoko641g829kcal38.1g24g54.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna320g414kcal19.1g12g27.2g0.4g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475