Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2403g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 216g1913kcal0g0g216.3g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 39g1kcal0.2g0g0g0g
Auringonkukansiemen 401g2379kcal92.1g50.5g198.3g24g
Kauralese 240g865kcal43.3g109.6g18.5g42.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Soijarouhe, vaalea 140g539kcal54g64.9g3.2g14.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1562g5360kcal159.2g1093.5g18.7g54.7g
Grahamjauho 1322g4335kcal139.6g802.3g29.1g130.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g30851kcal981.8g4252g968.6g533.4g
Valittu annoskoko6400g15426kcal490.9g2126g484.3g266.7g
Annoskoko puolitettuna3200g7713kcal245.5g1063g242.2g133.4g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785