Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1606g4497kcal54.6g89.9g433.6g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g321g514kcal25.7g12.8g41.8g0g
Paprika punainen 1502g440kcal14.1g67.6g6g28.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)562g169kcal5.6g33.7g1.1g5.6g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g2409g3132kcal265g36.1g216.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g17501kcal730g480.2g1398.6g68.2g
Valittu annoskoko6400g8751kcal365g240.1g699.3g34.1g
Annoskoko puolitettuna3200g4375kcal182.5g120.1g349.7g17.1g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310