Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4002g844kcal48g136.1g8g84g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1601g3642kcal304.1g0g272.1g0g
Voi 37g271kcal0.4g0.1g30.4g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)67g67kcal5g11.3g0.3g1.4g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g9648kcal715g295g621.6g170.8g
Valittu annoskoko6400g4824kcal357.5g147.5g310.8g85.4g
Annoskoko puolitettuna3200g2412kcal178.8g73.8g155.4g42.7g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858