Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 1002g175kcal18.3g4g5g19g
Chili paprika punainen361g144kcal7.2g32.5g0g0g
Maissi jyvät 793g1140kcal22.3g203.1g19g29.3g
Fetajuusto, Milbona401g1122kcal80.1g2g88.1g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g1202g911kcal63.7g209.1g4.8g54.1g
Kana 1202g2264kcal243.4g0g144.2g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g801g240kcal16g56.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 24g128kcal0.1g0.1g14.4g0g
Chilikastike, Felix601g601kcal12g126.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g13481kcal928.4g1270.8g553.6g205.4g
Valittu annoskoko6400g6741kcal464.2g635.4g276.8g102.7g
Annoskoko puolitettuna3200g3370kcal232.1g317.7g138.4g51.4g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361