Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)625g169kcal8.1g30g1.3g10.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g1000g270kcal13g48g2g17g
Valkosipuli 125g135kcal9.9g20.4g0.8g2.6g
Herkkusieni 250g40kcal5.3g0.8g0.8g3.8g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1250g264kcal15g42.5g2.5g26.3g
Adzika kaste 220ml63g103kcal3.7g16.2g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl88g788kcal0g0g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g3536kcal110g315.8g194.8g120.6g
Valittu annoskoko6400g1768kcal55g157.9g97.4g60.3g
Annoskoko puolitettuna3200g884kcal27.5g79g48.7g30.2g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149