Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g1829g5851kcal402.3g1060.6g18.3g219.4g
Sokeri 1829g7422kcal0g1826.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2743g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g26547kcal804.6g5774.6g36.6g438.8g
Valittu annoskoko6400g13274kcal402.3g2887.3g18.3g219.4g
Annoskoko puolitettuna3200g6637kcal201.2g1443.7g9.2g109.7g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976