Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 978g1356kcal122.2g2.9g95.8g0g
Sokeri 1259g5111kcal0g1258g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g133g520kcal0g130.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2163g7422kcal220.4g1514.1g26g75.7g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 533g4716kcal0g0g533.3g0g
Porkkana 1333g436kcal8.3g74.1g2.7g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g39122kcal701.8g5959.6g1315.6g219.4g
Valittu annoskoko6400g19561kcal350.9g2979.8g657.8g109.7g
Annoskoko puolitettuna3200g9781kcal175.5g1489.9g328.9g54.9g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400671