Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 4571g9308kcal818.3g0g676.6g0g
Sipuli (kuorittu)686g185kcal8.9g32.9g1.4g11.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu114g119kcal9g18.6g0.7g2.4g
Kauralese 343g1234kcal61.7g156.3g26.4g60g
Kananmuna kuorineen punnittu 686g861kcal75.4g1.8g61.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g23414kcal1946.6g419.2g1534g148.2g
Valittu annoskoko6400g11707kcal973.3g209.6g767g74.1g
Annoskoko puolitettuna3200g5854kcal486.7g104.8g383.5g37.1g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098