Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka792g79kcal8.7g6.3g1.6g7.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g576g156kcal7.5g27.6g1.2g9.8g
Paprika keltainen 972g293kcal9.1g49.6g1.9g19.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2160g439kcal13g82.1g6.5g30.2g
Kurkku, tuore1008g101kcal6g17g1g7.1g
Fetajuusto, Milbona900g2520kcal180g4.5g198g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g7174kcal448.6g374.2g420.4g148.8g
Valittu annoskoko6408g3587kcal224.3g187.1g210.2g74.4g
Annoskoko puolitettuna3204g1794kcal112.2g93.6g105.1g37.2g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157656