Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1432g2377kcal272.1g0g143.2g0g
Sipuli 197g60kcal2.5g9.5g0.4g3.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g716g972kcal37.2g181.9g9g16.6g
Vesi, vesijohtovesi 3580g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.8g0.3g1.3g
Kananmuna kuorineen punnittu430g541kcal47.3g1.3g38.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g8181kcal726.8g429.8g388.2g46.2g
Valittu annoskoko6408g4091kcal363.4g214.9g194.1g23.1g
Annoskoko puolitettuna3204g2045kcal181.7g107.5g97.1g11.6g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468