Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)3602g11525kcal360.2g2269.1g82.8g504.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1951g6694kcal198.8g1365.6g23.4g68.3g
Ohrajauho 165g541kcal13.6g106.3g3.3g12.5g
Siirappi, tumma360g1153kcal0.4g266.5g0g0g
Rypsiöljy 270g2389kcal0g0g270.1g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g44602kcal1146g8015g759.2g1170g
Valittu annoskoko6408g22301kcal573g4007.5g379.6g585g
Annoskoko puolitettuna3204g11151kcal286.5g2003.8g189.8g292.5g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154