Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4809g1154kcal57.7g163.5g9.6g101g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g60g277kcal0.3g0.3g30.7g0g
Siirappi 337g1015kcal0.3g249.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha962g1597kcal182.7g0g96.2g0g
Sipuli 241g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12816g8230kcal488g849.4g274g210.2g
Valittu annoskoko6408g4115kcal244g424.7g137g105.1g
Annoskoko puolitettuna3204g2058kcal122g212.4g68.5g52.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896