Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen208g289kcal39.6g0g14.6g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)208g63kcal2.3g11.2g0.4g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g167g163kcal3.5g23.3g6.2g0g
Rypsiöljy 10g92kcal0g0g10.4g0g
Basilika, tuore 5.4g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.1g2.1kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g1247kcal92.6g74g63.4g1.6g
Valittu annoskoko643g623kcal46.3g37g31.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna321g312kcal23.2g18.5g15.9g0.4g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210