Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha393g653kcal74.7g0g39.3g0g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 112g72kcal3.6g5.4g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g1773kcal172.6g18.2g112g2.4g
Valittu annoskoko644g886kcal86.3g9.1g56g1.2g
Annoskoko puolitettuna322g443kcal43.2g4.6g28g0.6g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689