Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 180g136kcal3.4g27.7g0.4g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g112g23kcal1.1g3.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 68g202kcal15.4g0g15.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g753kcal41.4g65.4g33.4g5g
Valittu annoskoko644g377kcal20.7g32.7g16.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna322g188kcal10.4g16.4g8.4g1.3g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302