Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 113g87kcal19.7g0g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 3.1g9kcal0.3g1.1g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 113g38kcal1.2g6.1g0.2g3.3g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g483kcal44.8g27.4g18.6g11.4g
Valittu annoskoko644g242kcal22.4g13.7g9.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna322g121kcal11.2g6.9g4.7g2.9g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804