Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Sokeri 57g233kcal0g57.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal6g40.9g0.7g2g
Vispikerma Flora 20%112g247kcal3.4g5.6g22.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki112g63kcal9.5g5.6g0.2g0g
Mansikka 90g42kcal0.4g7.5g0.2g1.7g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)112g67kcal0.6g14.6g0.6g2.4g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g1994kcal64.8g265g68.6g12.2g
Valittu annoskoko643g997kcal32.4g132.5g34.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna322g499kcal16.2g66.3g17.2g3.1g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653