Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1067g864kcal16.8g179.6g0.5g32g
Lanttu 534g154kcal5.3g24.5g1.6g9.6g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g1281g1217kcal256.2g0g21.8g0g
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g60g531kcal0g0g60g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g534g907kcal8.5g11.2g90.7g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g75g90kcal1.9g4.5g6.7g1.1g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g2668g667kcal24g109.4g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g8974kcal631g678.8g392.8g92.6g
Valittu annoskoko6432g4487kcal315.5g339.4g196.4g46.3g
Annoskoko puolitettuna3216g2244kcal157.8g169.7g98.2g23.2g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543