Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5489g1921kcal54.9g373.2g27.4g76.8g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g412g1243kcal78.2g0.8g102.9g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g120g245kcal3.4g3.8g24g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow103g257kcal0.5g7.8g25.7g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g274g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Oliiviöljy 34g303kcal0g0g34.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g8088kcal281.2g797.6g429.6g163.6g
Valittu annoskoko6432g4044kcal140.6g398.8g214.8g81.8g
Annoskoko puolitettuna3216g2022kcal70.3g199.4g107.4g40.9g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094