Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4000g3030kcal74.8g616.8g8g40g
Kananmuna kuoreton 218g312kcal27.3g0.7g22.4g0g
Kauralese 100g360kcal18g45.6g7.7g17.5g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)640g781kcal14.1g174.1g1.9g5.1g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12877g13961kcal540.6g2276.8g237g153.2g
Valittu annoskoko6438g6981kcal270.3g1138.4g118.5g76.6g
Annoskoko puolitettuna3219g3490kcal135.2g569.2g59.3g38.3g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196