Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)250g165kcal30g10g0.7g0g
Kananmuna kuoreton200g286kcal24g0g20g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%90g225kcal12.6g9.9g5g44.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit90g360kcal36g14.4g18g13.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Ruokasuola jodioitu 7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g2089kcal205.8g72.4g87.4g119.4g
Valittu annoskoko644g1044kcal102.9g36.2g43.7g59.7g
Annoskoko puolitettuna322g522kcal51.5g18.1g21.9g29.9g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188