Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g351g246kcal56.2g0g1.1g0g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Ruokakerma Valio 5%176g105kcal2.1g4.9g8.8g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro22g6.7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g840kcal121g16.6g29.2g5.4g
Valittu annoskoko644g420kcal60.5g8.3g14.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna322g210kcal30.3g4.2g7.3g1.4g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968