Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4205g8212kcal785.8g0g567.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1752g1927kcal40.3g70.1g175.2g0g
Tilli, tuore 421g126kcal15.5g3.8g3.4g8.8g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g21g36kcal1.7g6.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g20602kcal1686.6g161.2g1492.6g17.6g
Valittu annoskoko6440g10301kcal843.3g80.6g746.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna3220g5151kcal421.7g40.3g373.2g4.4g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676