Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2333g651kcal53g67.7g4.7g51.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina1867g4480kcal128.8g714.9g117.6g56g
Oltermanni, perinteinen840g3024kcal210g0g243.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)700g882kcal77g2.1g63g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)700g1155kcal21g28g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g20383kcal979.6g1625.4g1067.8g214.6g
Valittu annoskoko6440g10192kcal489.8g812.7g533.9g107.3g
Annoskoko puolitettuna3220g5096kcal244.9g406.4g267g53.7g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729