Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1560g624kcal26.5g127.9g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%800g1360kcal55.2g11.2g120g16g
Tomaatti, tuore800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g9554kcal803g474g477.2g111.6g
Valittu annoskoko6440g4777kcal401.5g237g238.6g55.8g
Annoskoko puolitettuna3220g2389kcal200.8g118.5g119.3g27.9g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475