Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4677g1637kcal74.8g322.7g4.7g65.5g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g935g2806kcal243.2g0g205.8g0g
Oliiviöljy 126g1117kcal0g0g126.3g0g
Sipuli (kuorittu)515g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Valkosipuli 112g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Basilika, tuore 19g5.1kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 37g114kcal4.1g8.1g3.9g16g
Mustapippuri 19g52kcal2g7.2g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g11984kcal680.6g762.4g686.2g195.8g
Valittu annoskoko6440g5992kcal340.3g381.2g343.1g97.9g
Annoskoko puolitettuna3220g2996kcal170.2g190.6g171.6g49g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213