Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)5213g11989kcal521.3g338.8g938.3g5.2g
Amerikan pekoni 1viipale512g1639kcal61.5g0g153.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original90g63kcal3.6g7.2g2.7g2.7g
Ketsuppi, euro shopper162g162kcal1.6g37.2g0.8g1.9g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.5g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g28077kcal1202.4g813.8g2193.8g42.4g
Valittu annoskoko6444g14039kcal601.2g406.9g1096.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna3222g7019kcal300.6g203.5g548.5g10.6g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281