Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 4506g8261kcal856.2g0g540.8g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 203g1793kcal0g0g202.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1127g958kcal11.3g39.4g78.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g225g68kcal2.3g9g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Ruskea suuruste, Maizena135g514kcal1.4g124.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g23308kcal1748.2g367.2g1648.8g7.6g
Valittu annoskoko6444g11654kcal874.1g183.6g824.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna3222g5827kcal437.1g91.8g412.2g1.9g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912