Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2997g3777kcal329.7g9g269.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1484kcal9g13.5g157.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1199g959kcal155.9g24g24g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g599g2158kcal167.8g12g161.8g0g
Kebabliha 1199g2616kcal298.2g0g158.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g21987kcal1921.2g117g1543.6g0g
Valittu annoskoko6444g10994kcal960.6g58.5g771.8g0g
Annoskoko puolitettuna3222g5497kcal480.3g29.3g385.9g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159