Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2253g1715kcal42.4g349.2g4.5g22.5g
Lenkki, kevyt sininen HK2253g3830kcal225.3g225.3g225.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1487g2379kcal40.2g40.2g223.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g16093kcal627.6g1272.6g907.6g65g
Valittu annoskoko6444g8047kcal313.8g636.3g453.8g32.5g
Annoskoko puolitettuna3222g4023kcal156.9g318.2g226.9g16.3g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335