Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 2001g489kcal27.6g39g10g50g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2001g2572kcal415.3g0g100.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1801g630kcal28.8g124.3g1.8g25.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g600g2342kcal174.1g9g180.1g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12896g12807kcal1292.8g346.2g664.4g153.6g
Valittu annoskoko6448g6404kcal646.4g173.1g332.2g76.8g
Annoskoko puolitettuna3224g3202kcal323.2g86.6g166.1g38.4g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374