Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1602g2227kcal304.4g0g112.1g0g
Porkkana 801g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Sipuli 481g145kcal6g23.1g1g8.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1562g625kcal26.6g128.1g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%801g1362kcal55.3g11.2g120.1g16g
Tomaatti, tuore801g163kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12896g9566kcal804.2g474.6g477.6g111.6g
Valittu annoskoko6448g4783kcal402.1g237.3g238.8g55.8g
Annoskoko puolitettuna3224g2392kcal201.1g118.7g119.4g27.9g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475