Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 22g16kcal2.9g0.2g0.1g1.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g38g337kcal0g0g37.5g0g
Ruisjauho, 1 dl156g500kcal17.2g100g3.6g21.7g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 86g270kcal9.1g51g1.9g4.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 94g260kcal1.9g2.8g26.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g94g181kcal17.8g0.1g12.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro31g10kcal0.7g1.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g3147kcal99.2g310.8g163.4g57.8g
Valittu annoskoko645g1574kcal49.6g155.4g81.7g28.9g
Annoskoko puolitettuna323g787kcal24.8g77.7g40.9g14.5g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407