A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g225g514kcal42.8g0g38.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1292g1660kcal126.2g20g118.6g5.8g
Valittu annoskoko646g830kcal63.1g10g59.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna323g415kcal31.6g5g29.7g1.5g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306