Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1190g348kcal11.2g53.6g4.8g22.6g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g490g1691kcal102.9g308.7g4.9g78.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g189g1671kcal0g0g189g0g
Sieni tatti, hapero 2100g580kcal38.4g60.9g10.5g39.9g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g210g622kcal13.9g121.8g7.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1400g2240kcal37.8g37.8g210g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g490g1928kcal156.8g0g142.1g0g
Sipuli 385g117kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12908g18392kcal731.6g1202.6g1139.8g294.8g
Valittu annoskoko6454g9196kcal365.8g601.3g569.9g147.4g
Annoskoko puolitettuna3227g4598kcal182.9g300.7g285g73.7g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144