Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)240g24kcal3.6g0g1.4g204g
Ruisjauho Pirkka1920g5856kcal186.2g1171.2g38.4g288g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1040g3328kcal143.5g603.2g33.3g130g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g320g448kcal44.8g44.8g10.9g153.6g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g48g192kcal0g48g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.6g35.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12912g20330kcal835.4g3804.8g178.6g1551.2g
Valittu annoskoko6456g10165kcal417.7g1902.4g89.3g775.6g
Annoskoko puolitettuna3228g5082kcal208.9g951.2g44.7g387.8g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040