Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 4804g5146kcal1109.6g0g72.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g721g5260kcal7.2g7.2g576.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti168g304kcal4.5g20.2g23.5g0g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g96g45kcal1.4g7g1.2g2.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro96g30kcal2g4g0.5g3.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g144g314kcal33.1g0.1g20.2g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g144g937kcal43.2g0g57.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g120g138kcal1g7.5g12.2g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12912g24665kcal2427g140g1529.2g26.2g
Valittu annoskoko6456g12332kcal1213.5g70g764.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna3228g6166kcal606.8g35g382.3g6.6g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029