Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g75g11kcal1.4g0.9g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 375g284kcal7g57.9g0.8g3.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1293g1586kcal49.4g124.4g96.4g9g
Valittu annoskoko646g793kcal24.7g62.2g48.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna323g396kcal12.4g31.1g24.1g2.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174