Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1998g701kcal92.3g39g6g49.9g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g51.9g0.4g3.6g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g67g160kcal3.6g28g3.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 333g152kcal10g16g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3330g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12920g2705kcal232.2g301.8g30.8g118.4g
Valittu annoskoko6460g1353kcal116.1g150.9g15.4g59.2g
Annoskoko puolitettuna3230g676kcal58.1g75.5g7.7g29.6g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122