Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)700g2427kcal146.9g7g202.9g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]466g1539kcal125.9g0g111.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1819g618kcal25.5g109.1g9.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1865g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1516g5200kcal154.4g1060.9g18.2g53g
Kuivahiiva, annos 11g51g185kcal23.1g20.5g3.1g0g
Oregano, kuivattu 9g29kcal1g2g1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12936g20147kcal953.6g2436.2g692.4g114g
Valittu annoskoko6468g10074kcal476.8g1218.1g346.2g57g
Annoskoko puolitettuna3234g5037kcal238.4g609.1g173.1g28.5g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744