Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa4209g716kcal16.8g105.2g25.3g29.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1403g3508kcal210.5g43.5g280.6g0g
Sipuli (kuorittu)702g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g154g452kcal13.9g26.2g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12936g9729kcal500.6g417.2g679.4g82.8g
Valittu annoskoko6468g4865kcal250.3g208.6g339.7g41.4g
Annoskoko puolitettuna3234g2432kcal125.2g104.3g169.9g20.7g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175