Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 358g1227kcal36.4g250.2g4.3g12.5g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.3g12.3g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g89kcal0.1g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1294g2887kcal95g531.2g30.4g40g
Valittu annoskoko647g1444kcal47.5g265.6g15.2g20g
Annoskoko puolitettuna324g722kcal23.8g132.8g7.6g10g
Arvot/100g100g223kcal7.3g41.1g2.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099