Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Paprika keltainen 66g20kcal0.6g3.3g0.1g1.3g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g109g22kcal0.7g4.2g0.3g6.6g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g118g171kcal19.5g1.8g10g0g
Oliivi kivetön musta rainbow13g24kcal0.1g0.7g2.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g22g5.5kcal0g0g0g0g
Soijakastike 12g7.1kcal0.6g1.1g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 175g254kcal5.7g55.3g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1177kcal57.4g143.2g38.6g20.4g
Valittu annoskoko648g588kcal28.7g71.6g19.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna324g294kcal14.4g35.8g9.7g5.1g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784