Kana-perunasoselaatikko

Kuori perunat ja keitä kypsiksi.

Tee muussi ja lisää maito, voi ja tarvittaessa vielä vähän perunoiden keitinvettä.

Paista kanasuikaleet pannulla ilman rasvaa, käristä kanan jälkeen sipuli - älä lisää rasvaa.

Sekoita yhteen sipuli, kana ja perunamuussi.

Mausta - itse lisään mm. muskottipähkinää sekä esim.

basilikaa, oreganoa tai timjamia.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Laita seos uunivuokaan, painele haarukalla laatikon pintaan kuvioita ja lisää vielä halutessasi muutama voinokare päälle (ei laskettu reseptiin).

Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Mclari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet marinadissa158g244kcal25.2g1.6g15.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g7g39kcal0.1g0.1g4.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1178kcal70g124.6g41.4g9.2g
Valittu annoskoko648g589kcal35g62.3g20.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna324g295kcal17.5g31.2g10.4g2.3g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9.6g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122032