Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali266g56kcal3.2g9g0.5g5.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 203g462kcal38.6g0g34.5g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 3.4g7.3kcal1g0.2g0.2g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g31g3.8kcal0.5g0.5g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g63g213kcal1.3g1.9g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1583kcal97.8g23.4g122.4g11.2g
Valittu annoskoko648g791kcal48.9g11.7g61.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna324g396kcal24.5g5.9g30.6g2.8g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513