Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell117g128kcal26.9g0g2.5g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g131g22kcal2.5g2.8g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow131g26kcal3.9g2.6g0g3.3g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%73g95kcal2.2g1.5g9.5g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)58g96kcal1.8g2.3g8.8g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g44g153kcal12.3g0.9g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1183kcal101.4g28.6g76g9.8g
Valittu annoskoko648g592kcal50.7g14.3g38g4.9g
Annoskoko puolitettuna324g296kcal25.4g7.2g19g2.5g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515